Beef Jerky

Eftersom att jag gillar denna sortens torkade kött och gärna med lite sting i men de är ju lite dyra att köpa dessa jerky påsarna..
så tänkte jag göra lite eget, just nu ligger mitt nötkött i marinad som består av grill marinad garlic, hackad vitlök lite hoi sin sås och några droppar sesam olja och lite salt, där får det ligga tills imorgon sen skall det torkas i ugnen på 50-75 grader ca 4-5 timmar beroende på tjockleken på köttet.
Det som är perfekt är ju att när det är klart så håller det sig 1-2 månader innan det blir dåligt :)
 
Har bara gjort en liten sats för att se om det är värt att göra mer ;)
 
 
Ikväll blir det serier och tv samt lite påskmust
 
Kramar
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback