varning... bilder på ärren/såren

varnar er som inte vill se dessa bilderna att inte fortsätta kolla det kommer bilder på dränage hålen och det stora operations ärret som går från halsen och ner till mellangärdet så det är bara att slita glo nu.. btw allt läker fint gördlen gör sitt och jag ha den av lite då och då men på om nätterna..
VARNING KÄNSLIGA LÄSARE
 
 
 
alla ärren jag har fått är limmade inge styngn eller klamrar alls :)
 

sjukhus maten *ingen hit*

Det är ju så att de flesta äldre gillar maten som serveras på sjukhusen men jag måste säga stt om vi jämför maten i Lund och här på Csk så håller maten på csk både bättre standard bättre färg och bättre variation helt klart. I Lund serverades köttbullar utan färg, grå dasskig kyckling och såklart korv i alla dess former men självklart alltid samma dassiga bleka kräkfärg.
Men över till en bra meny csk får ett plus i kanten här är det variation och lite mer färg okej jag kanske inte är jättelycklig över sjukhusmat men efter en stor operation är det ju bra om maten ser ätlig ut för att man ska få matlust..
så + i kanten blev det igår till csk det serverades nämligen stekt panerad strömmingsfile och hem trampad potatismos inget pulver grejs.
ja denna strömmingsfilen var så god att jag som aldrig smakat det innan skulle kunna ta en portion till det vill jag inte sticka under stolen med :)


och ja såklart jag mår bättre det går framåt i mitt läkande :)
kram på er vänner

permission

idag fick jag permis över helgen tillbaka på söndag :) underbart

dagen med stort D

idag är det dags för den stora hjärtklaff operationen och bärjar bli lite nervös nu men inte så farligt martin,mamma och sara kommer strax samt att jag har balle och nuss samt ett kort på knoddan så kommer finnas med mig när jag vaknar upp sen är det bara att kämpa även om jag vet att det blir både jobbigt och smärtsamt så har jag ju något att se fram emot familjen och Moa knoddis <3

så alla där ute skriv i donationskorten och se te att bli blod givare :)

återkommer i bloggen när jag är ihopsatt och lite mer på hugget så håll utkikbakning

vi bakade kanel/vaniljbullar och chokladbiskvier samt muslibröd till sambon kakorna blev underbart goda och idag gjorde vi hem gjord äppelmos till sambons gröt och mitt lilla knodd kryns smak testning :)
sen har vi köpt nya växter till trädgården och lite fin dekorationer med :)